Actualitate

La parlamentari, ca la Mecca

După ce le-a ajuns cuțitul la os – au rămas fără loc de muncă sau li s-a tăiat din salariu la sânge, prahovenii cred că parlamentarii care le-au cerut votul acum doi ani sunt în măsură să le mai și rezolve din probleme.

Așa se face că zeci de oameni vin zilnic la birourile parlamentare din Prahova, pentru a depune memorii sau chiar CV-uri pentru angajare.
Deși e în vacanță, deputatul PNL Grațiela Gavrilescu vine aproape zilnic la biroul său situate în Palatul Administrativ din Ploiești. Mereu găsește la ușă oameni nemulțumiți de traiul pe care îl duc. “80% dintre ei caută un loc de muncă.
Foarte mulți au fost dați afară ori de la stat, ori din mediul privat, pentru că firmele s-au închis, lucru care efectiv te… Pe mine a început să mă streseze lucrul acesta, pentru că îi văd pe oameni că sunt disperați, efectiv. Guvernul nu găsește niciun fel de soluție, niciun fel de măsură”

După ce a trecut de la PSD la PD-L, deputatul Mihai Apostolache, ales pe Colegiul Vălenii de Munte, se confruntă cu tot felul de cereri de la alegători. “Sunt legate de găsirea unui loc de muncă, deasemenea, pe zona pe care o reprezint, cea a Văii Teleajenului, sunt anumite probleme privind fondul funciar…, persoane nemulțumite de neprimirea titlurilor de proprietate sau primirea necorespunzătoare a anumitor amplasamente”, a spus deputatul Mihai Apostolache.

Unii nu au urechi de auzit
Nu toate problemele pot fi, însă, rezolvate, dar Apostolache a încercat un dialog cu autoritățile din cele zece localități pe care le reprezintă. La fel, senatorul PSD Daniel Savu primește zilnic memorii ale unor cetățeni care sunt în căutarea unui loc de muncă. Totodată, mai sunt și prahoveni care se plâng că nu sunt ascultați de autorități în ceea ce privește rezolvarea unor probleme ale comunității.
“La Ploiești este un caz, deoarece primarul PD-L ori nu-i primește în audiență, ori îi duce cu vorba. Oamenii se declară nemulțumiți și atunci găsesc un sprijin la cabinetul parlamentar pentru a încerca, prin autoritatea unui senator, să-l determinăm pe primar să le răspundă la niște probleme”, a declarat senatorul PSD Daniel Savu. Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co