Actualitate

La Floresti a inceput cea de-a doua editie a Karpatia Pony Show

Sute de adulți și copii sunt așteptați pe Domeniul Cantacuzino din Florești, la cea de-a doua ediție a Karpatia Pony Show, unde caii și poneii vor fi vedetele zilei!

Ediţia din acest an, desfăşurată într-un cadru inedit, oferă participanţilor ocazia să asiste la competiţii inedite, jocuri și prezentări cu ponei şi cai sau să se bucure de numeroasele activităţi în aer liber.

Vor fi amenajate spaţii de agrement cu ponei şi cai, trăsuri, plus că vor putea participa la ateliere creativ-educative. Suprizele nu se termină aici. Un aventura parc inedit (cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu puşcă airsoft, bungee, teren de volei) îşi aşteaptă vizitatorii, care vor şi ştiu să se distreze cu adevărat.

Ediția din acest an este structurată în trei competiții ecvestre cu ponei și cai.

Noutatea absolută este Concursul Hipic Internațional „Cupa Națiunilor”. Organizat în mod tradițional la Cross Country Farm, lângă Sighișoara, competiția din România a primit pentru cinci din ultimele șapte ediții distincția „Concursul Anului”, acordată de către Forumul Internațional Universitar.

Tineri sportivi de top, reprezentând echipele a 12 țări, se vor întrece pe cai din România și vor avea la dispoziție cinci minute înainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trași la sorți. Concursul face parte dintr-un circuit care începe în Spania și continuă în Suedia, Marea Britanie și Germania.

La cea de-a doua competiție, respectiv concursul pentru Ponei, călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole și atelaje.

Concursul Naţional de Probă Completă este dedicat călăreţilor cu o stea, novici şi pre-novici și conține spectaculoasa probă de cross-country, ce va funcţiona ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.

Vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puţin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri, atelaje cu ponei şi un spectaculos show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross-Country Farm.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co