Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

La asfaltările din Câmpina, avem de ales!

avem-de-ales„Nu da cinstea pe ruşine”- vechi proverb românesc

Mulţi au încercat… puţini sunt cei care au reuşit. Asfaltarea unei străzi precum Griviţei, din Câmpina, este o afacere bună. Dacă ştii cum să o faci. Dacă ştii cum să te prezinţi la o licitaţie. Reasfaltare carosabilului în suprafaţă de 8.500 de metri pătraţi, lărgire stradă pe anumite tronsoane şi acolo unde este posibil… micşorarea trotuarelor. Cine a câştigat licitaţia? Firma care a fost pe locul doi în ceea ce priveşte sumele pe care le-a cerut de la administraţia locală. Motivul? Firma care era pe locul 1 nu a fost tocmai corectă în ceea ce priveşte cantitatea de materiale pe care intenţiona să le folosească pentru refacerea străzii Griviţei.
Ion Dragomir, viceprimarul municipiului Câmpina: „S-a desfăşurat o licitaţie. Preţul cel mai mic l-a avut una dintre firme. În momentul în care s-a verificat oferta tehnică, aceasta nu cuprindea întreaga cantitate de materiale. Normal, atunci când nu incluzi în oferta tehnică întreaga cantitate de materiale, înseamnă că ai făcut-o intenţionat, pentru a avea preţul cel mai scăzut şi a câştiga licitaţia. Deoarece nu a avut incluse toate materialele, oferta a fost declarată ca inacceptabilă şi i s-a atribuit celui de-al doilea ofertant.”
Au încercat să câştige prin mijloace nu tocmai ortodoxe. Aşa că au pierdut. Şi câştigătoarea licitaţiei este tot firma care a lucrat în ultima perioadă pe mai multe străzi din Câmpina. Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co