Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Gata şi cu câinii!!!

gata-si-cu-cainiiCine e stăpânul câinilor… fără stăpân?

Ce facem cu câinii comunitari? Dar ce facem cu câinii de companie? Dacă, la prima întrebare, Consiliul Local Câmpina încă nu a găsit un răspuns, Guvernul fiind cel care a pus beţe în roate celor din administraţiile locale, în ceea ce priveşte câinii de companie s-a găsit o soluţie pentru ca ei să nu mai intre pe spaţiile verzi: interzicerea acestui lucru printr-o hotărârea consiliului local.
Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina: „Din momentul în care nu mai ai voie să circuli cu câinii pe spaţiul verde, nu s-a creat problema ce fel de dejecţii face acolo un câine. Poate să circule cu el pe trotuar. Deci, scrie în Hotărâre, câinele trebuie ţinut în ham, în lesă, dar nu poate circula pe spaţiile verzi.”
Zona centrală a municipiului Câmpina ar trebui să fie acum mult mai curată. Proprietarii de animale ar trebui să înţeleagă că, acum, nu mai au voie să-şi scoată patrupedele în centrul municipiului pentru a-şi face nevoile. Amenda este cuprinsă între 200 şi 400 de lei. Dar, cum se stabileşte valoarea ei? O întrebare care i-a amuzat până şi pe edilii locali.
Ion Dragomir, viceprimarul municipiului Câmpina: „Cred că trebuie să fim serioşi, să ne gândim că este o Hotărâre de Consiliu extraordinar de bună şi ar trebui să ne sprijiniţi în aplicarea ei. Pentru că ieri, după ce domnul primar şi-a prezentat Proiectul de Hotărâre, am vrut să le cer consilierilor care s-ar fi gândit să nu voteze aşa ceva, să meargă şi să cosească unul dintre parcuri,  o dată, şi apoi să vadă cât de necesar este să voteze un astfel de proiect.”
Proiectul de hotărâre a trecut, consilierii locali l-au votat, au fost stabilite şi amenzile! Nu mai rămâne decât ca hotărârea să fie pusă în practică. În speranţa că municipiul Câmpina va fi mult mai curat. Relu NISTOR

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co