Actualitate

Kaufland va sponsoriza Spitalul Municipal

Pe 11 octombrie, primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a participat la o discuţie cu membrii Consiliului de Administraţie din cadrul Spitalului Municipal din localitate, privind nevoile de reparaţii curente şi alte dotări urgente care sunt necesare acestei instituţii pentru o mai bună funcţionare.
„Un sponsor, pe care îl aşteptam de multă vreme, s-a hotărât să participe cu o sumă de două miliarde de lei vechi pentru acest spital. Este vorba de societatea Kaufland, care doreşte să realizeze un complex comercial în municipiul Câmpina. Ca un ajutor pentru această comunitate, au venit cu această propunere de sponsorizare, noi, ca administraţie, orientându-i către Spitalul Municipal”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
De fapt, ajutorul societăţii Kaufland pentru comunitatea câmpinenilor are un substrat ce ţine de accesul în viitorul centru comercial pe care îl vor construi. Iniţial, societatea dorea construirea unui sens giratoriu, pentru calea de acces în supermarket, lucru cu care viceprimarul Ion Dragomir nu a fost de acord.
Primarul Horia Tiseanu a precizat, în acest sens, că „s-a rezolvat situaţia, s-a discutat într-o şedinţă despre planul de urbanism de detaliu, aprobat în Comisia de Avizare şi vor avea acces şi pe partea stângă, cum vii dinspre centrul municipiului Câmpina. Urmează să vedem dacă această soluţie găsită cu acordul poliţiei rutiere e viabilă şi dacă, într-adevăr, va funcţiona bine şi nu se vor crea blocaje în trafic. Va fi o bandă de preselecţie”. C. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co