Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dumitrescu: Orban recunoaste ca a gresit cand a depus plangere penala impotriva premierului

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a declarat că liderul partidului, Ludovic Orban, nu s-a consulat cu nimeni din cadrul formațiunii înainte de a depune plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Potrivit lui Dumitrescu, decizia lui Orban nu a făcut obiectul unei dezbateri în cadrul partidului decât abia astăzi, în cadrul unei şedinţe a Biroului Executiv, la care liderul organizaţiei liberale judeţene a votat împotrivă.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Iulian Dumitrescu spune că plângerea penală „nu este o armă politică” şi se declară nemulţumit de faptul că Ludovic Orban a făcut acest demers fără să-şi fi informat în prealabil colegii.

„Domnul Orban nu s-a consultat cu nimeni. Azi, cerând vot de încredere în Biroul Executiv, și-a recunoscut greșeala. În sedinţa Biroului Executiv al PNL de astăzi, am votat împotriva susținerii deciziei președintelui PNL, Ludovic Orban, de a depune plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă”, a afirmat senatorul Iulian Dumitrescu.

Preşedintele PNL Prahova şi-a argumentat decizia. „Cerând astăzi vot de susținere în partid, practic și-a recunoscut greșeala, a recunoscut că, în situaţii ca aceasta, nu există nicio diferență între persoana fizică și preşedintele PNL, Ludovic Orban. Nu am comentat decizia pe fond, dar e normal să discuți în partid și apoi să iei o decizie atât de importantă. În opinia mea, plângerea penală nu este o armă politică. Au fost mai multe voci în Biroului Executiv care au susținut, dimpotrivă, că plângerea penală poate să fie o armă politică. Eu cred că există instituții vigilente, abilitate să se sesizeze pe înaltă trădare, nu cred că o persoană fizică, oricum s-ar chema ea, poate să fie mai vigilentă decât aceste instituții”, a explicat Dumitrescu.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co