Actualitate

ISU la bilanţ

Câte 18 intervenţii de urgenţă pe zi. Aşa au muncit pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” Prahova. În anul care se apropie de sfârşit, angajaţii ISU au primit 32.819 solicitări, adică 98 pe zi, materializate în 6.104 situaţii de urgenţă cu participare efectivă, în medie a 295 pompieri, paramedici, pirotehnişti, specialişti pe tipuri de risc pentru asigurarea răspunsului. Componenta SMURD operaţională în 7 zone pe teritoriul judeţului Prahova a intervenit la 4558 cazuri, îndeosebi pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă, 3514 acţiuni specifice reprezentând 77,09 %.
Pe timpul acţiunilor de intervenţie au fost asistate 3804 persoane, 1480 au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar 167 victime au fost declarate decedate.
Pentru fiecare dintre aceste intervenţii, timpul mediu de răspuns al echipajelor SMURD a fost de 8:20 min, iar de intervenţie 32:15 min.
Pompierii au mers anul acesta la 482 incendii. Pentru fiecare intervenţie în parte şi pentru faptul că sunt acolo când avem nevoie de ei, le urăm pompierilor prahoveni „La mulţi ani!” şi cât mai puţine evenimente neplăcute. R.E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co