Actualitate

Atenţie la buzunare!

hoti-buzunare-1Sărbătorile de iarnă ne bucură pe noi toţi, dar… în special pe hoţii de buzunare! În această perioadă, când fiecare face cumpărăturile de Crăciun şi Revelion, este apogeul… „productivităţii” celor care fură din genţi sau buzunare. Aglomeraţia este favorabilă acestora. În graba de a cumpăra cele necesare, în general, persoanele nu sunt foarte atente la portofele. Poliţia trage un semnal de alarmă şi solicită grija celor care, pe timp de criză financiară, riscă să piardă economiile destinate cadourilor şi celor necesare pentru un Crăciun deosebit alături de familie, să fie mai atente decât de obicei.
„Trebuie să avem grijă în spaţiile aglomerate, în zona Pieţei Centrale, zona magazinelor. Cetăţenii trebuie să acorde mai multă atenţie celor ce se întâmplă în jurul lor şi să pună la loc sigur valorile pe care le au: telefoane, sume de bani, pentru a putea preveni situaţiile în care pot deveni victimele unor autori de furturi din buzunare sau din poşete”, a spus Ciprian Geambaşu, agent de proximitate.
Numărul infracţiunilor de furt creşte în această perioadă. Este un lucru bine cunoscut de poliţişti, care speră ca şi cetăţenii să nu „invite” persoanele certate cu legea să le umble prin genţi sau buzunare. Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co