Actualitate

Intr-o comuna din Prahova Rosal nu ridică gunoiul de cateva saptamani

Operatorul de salubritate Rosal a provocat revoltă mare în rândul locuitorilor unei comune din judeţul Prahova. Motivul? De aproape o lună de zile nu a mai ridicat gunoaiele colectate selectiv în comuna Poienarii Burchii!

Evident, în aceste condiţii, oamenii din localitate s-au revoltat și s-au adresat primarului în acest sens. Edilul şef a contactat un reprezentant al Rosal, care i-a spus că nu poate ridica deșeurile pentru că nu au mașini suficiente. Asta, în pofida faptului că, prin contractul semnat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri, operatorul de salubrizare se obliga să dispună de toate mașinile necesare desfășurării activității de colectare.

Potrivit primarului comunei Poienarii Burchii, în această situaţie se află nu mai puţin de 20 de locaţii, oamenii fiind nevoiţi să pună gunoaiele lângă containerele pentru deşeuri selective.

Reamintim că refuzul Rosal de a colecta gunoaiele a creat situaţii foarte neplăcute şi în Ploieşti, unde asociaţiile de proprietari au câştigat într-o primă fază o acţiune în instanţă, pe care au deschis-o pentru a obliga operatorul de salubritate să ridice gunoaiele din camerele de precolectare de ale mai multor blocuri turn.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co