Actualitate

Întâlnire Lions la Sinaia

Membrii cluburilor Lions din districtul 124 România s-au întâlnit timp de trei zile în staţiunea Sinaia, pentru a participa la cea de-a doua şedinţă de lucru din acest an.

Înainte de începerea lucrărilor propriu-zise, s-a intonat imnul Statelor Unite ale Americii, ţară în care a fost fondat clubul, imnul României şi imnurile cluburilor.
Principalele teme de discutie abordate în cadrul şedinţei de la Sinaia au fost legate de misiunea globală a organizaţiei, care îşi propune un viitor mai bun din toate punctele de vedere la nivel naţional şi mondial.
La fel ca în fiecare an, cluburile Lions din întreaga lume au sponsorizat concursul internaţional “Afişe Pentru Pace” care se adresează şcolilor locale şi grupurilor de tineri, încurajându-i pe aceştia să-şi exprime viziunile asupra păcii.
Unele lucrări au fost expuse şi la Sinaia, în staţiune având loc şi un atelier cultural susţinut de actorii Cristina Deleanu şi Eugen Cristea. Următoarea acţiune a clubului Lions va avea loc în centrul oraşului Ploieşti pe 14 noiembrie, de Ziua Mondială a Diabetului, atunci când vor fi oferite consultaţii gratuite ploieştenilor. Adrian BURCEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co