Actualitate

Hoţul s-a speriat de proprietară

Scenariu de film la Câmpina! O bătrână s-a întors de la piaţă şi, când a intrat în locuinţa sa, a găsit în ea un hoţ. Cum acesta nu era pregătit psihic pentru o astfel de întâlnire, s-a speriat şi se pare că a fugit, prin balcon. „I-a scos termopanul de la geamul de la baie, a intrat în casă, doamna a venit şi s-a speriat. Uşa era închisă, nu avea cum să iasă, şi hoţul a escaladat dintr-un balcon în altul”, a spus un locatar din blocul respectiv.
Localizând apartamentul unde era posibil să se afle hoţul, poliţiştii au încercat să pătrundă în locuinţă cu ajutorul pompierilor, dar căutările lor au fost în zadar. Persoana nu a fost găsită nici în apartamentul vecin, nici în alte spaţii ale blocului.
Apartamentul bătrânei este o atracţie pentru infractori. Şi anul trecut hoţii au pătruns în locuinţa ei, tot pe geamul de la baie şi atacurile repetate nu-i lasă indiferenţi pe vecini. „Am auzit că a spart un apartament. Ne e frică şi nouă, că stăm aici…”, a spus o femeie care locuieşte în blocul respectiv.
În acest caz s-a demarat o anchetă şi cercetările continuă până la stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs evenimentul. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co