Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Hoţul a murit până să fie prins

captura-impuscat-brailaUn tânăr care a furat geanta unui factor poștal din Prahova a fost împușcat mortal de polițiștii din județul Buzău.
În ziua de 24 martie, Nicolae E. (55 ani), din comuna Drăgănești, de meserie factor poștal, a rămas fără geanta de serviciu, în timp ce se afla în satul Cornul de Jos pentru a achita pensiile şi a distribui corespondenţa cetăţenilor. Fapta a avut loc când bărbatul a rezemat bicicleta, în coșul căreia se afla geanta, de gardul unui imobil și s-a îndepărtat, cu intenţia de a distribui pensia unui cetăţean. Conform declarațiilor sale, un tânăr necunoscut, în vârstă de aproximativ 20-25 ani, s-a apropiat în fugă şi a sustras bicicleta, pe care a pus-o în portbagajul unui autoturism ce îl aştepta, după care a fugit. Ancheta demarată de polițiștii prahoveni a condus la descoperirea principalului suspect, respectiv Viorel G., în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti. Când să dea de urma lui, oamenii legii au aflat, însă, că acesta fusese împușcat de colegii lor din Buzău.
În ziua de 7 aprilie, mai mulţi tineri, printre care şi Viorel, au fost surprinşi în flagrant în timp ce încercau să fure bunuri dintr-un autoturism. La momentul respectiv, aceştia şi-au asigurat fuga cu o mașină înmatriculată în străinătate. Întrucât conducătorul auto nu a răspuns semnalelor de oprire făcute de autorităţi, alegând să ocolească maşina de poliţie, oamenii legii au tras un foc de avertisment în plan vertical. Șoferul nu s-a supus somaţiei și poliţiştii au tras și un foc de armă asupra maşinii urmărite, nimerindu-l în inimă chiar pe Viorel. Acesta a decedat la Spitalul Municipal din Urziceni, la aproximativ 30 de minute de la sosirea la spital.Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co