Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ghost Rider 2 la Telega

La începutul lunii noiembrie, România l-a primit pe Nicolas Cage pentru filmările la Ghost Rider 2 și echipa celebrului actor a ajuns și în Prahova.

Nicolas Cage a jucat în câteva scene, în mai multe locuri din ţară iar la mijlocul săptămânii trecute echipa de filmare a ajuns la Telega, dar fără actorul principal. Scena din această localitate implica acțiunea dublurii sale, un cascador care trebuia să sară cu mașina în apă, de pe un pod. „Filmăm Ghost Rider 2 pe podul de la Telega. Este o secvenţă din film în care este implicată o maşină. Motivul pentru care suntem aici este faptul că acesta este un pod frumos, un sentiment real că eşti în Estul Europei, în România. De asemenea, este aproape de Bucureşti, unde noi suntem cazaţi. Totodată, aici este loc pentru toate camioanele noastre. Ce filmăm acum este sfârşitul unei scene în care personajul a fost răpit şi este destul de deştept să poată controla maşina şi să producă un accident care-l eliberează”, a declarat Scott Levine, unit publicist.

Explozie pe pod
De la locul filmării nu au lipsit curioşii care, până la începerea acțiunii, s-au străduit să găsească cel mai bun loc pentru a vedea ce se întâmplă. Din motive necunoscute, scenariul a fost schimbat şi maşina a explodat pe pod. O echipă numeroasă a aranjat totul pentru o secvenţă filmată în zona noastră. Ghost Rider 2 s-a mai filmat şi pe Transfăgărăşan, la Târgu-Jiu, Castelul Huniazilor din Hunedoara şi la Bucureşti. Producţia este realizată în tehnologie 3D digitală, fără postproducţie, şi se bazează pe efecte speciale vizuale şi pirotehnice, în premieră în România. Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co