Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Gala olimpicilor sinăieni

Au tras tare tot anul şi acum au fost răsplătiţi cum se cuvine. Este vorba despre cei mai merituoşi elevi şi sportivi din Sinaia.

La cea de-a VII-a ediţie a galei „Unitate în Diversitate”, organizată în fiecare an de Primăria Sinaia la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino au participat toţi elevii şi profesorii care prin rezultatele lor au făcut cinste oraşului. În cadrul evenimentului, au fost premiaţi cei 274 de olimpici, 58 de sportivi, 49 de profesori şi 18 antrenori de la şcolile „George Enescu” şi „Principesa Maria”, de la Colegiul „Mihail Cantacuzino” şi de la cluburile sportive din Sinaia. Ei au fost recompensaţi pentru meritele deosebite, cu diplome şi premii în valoare de 49.000 de lei. “Sunt mândru de copiii din Sinaia, de la şcolile din Sinaia, de la colegiul din Sinaia, de la cluburile sportive… Cu toate că suntem un oraş mic, cu 12.000 de locuitori, avem rezultate remarcabile. Asta înseamnă că în Sinaia creşte o adevărată elită cu care ne putem mândri ani şi ani de acum înainte şi asta înseamnă că oraşul nostru are, cu adevărat, un viitor foarte bun”, a declarat primarul Sinăii, Vlad Oprea.

Le-a prins bine
Sportivi sau matematicieni, elevii s-au bucurat din plin de recompensele primite. “Mi se pare o idee foarte bună. Este un mijloc de a ne face şi noi cunoscuţi, pentru că nu suntem aşa mediatizaţi…”, a declarat una dintre premiante. “Practic karate şi fotbal şi am luat locul I în Cipru, anul trecut, şi locul I la fotbal”, a spus o altă participantă. Şi cum decorul în care se întâlnesc în fiecare an olimpicii sinăieni se schimbă, tema la această ediţie a fost „Academia Sinaia, la plajă”. Astfel, într-un decor menit să relaxeze dar să aducă şi multă bucurie, toţi invitaţii s-au putut bucura din plin pe ritmurile trupei „Havana Latin Band”. Adi BURCEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co