Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Gală de balet la Buşteni

balet-busteniO lecţie demonstrativa de balet la Casa de Cultură din Buşteni. De asta au avut parte, joi seara, locuitorii oraşului Buşteni şi turiştii aflaţi în staţiune. Evenimentul a fost continuarea unei mari gale internaţionale de la Sibiu, la care participă artişti din mai multe ţări, cum ar fi România, Germania, Elveţia, Grecia, Brazilia, Irlanda şi Belgia.
Programul a fost extraordinar de frumos, multe dansuri din program fiind sub coregrafia prim-balerinei de la Teatrul de Balet din Dortmund, Monica Fotescu Uţă, care a dansat împreună cu soţul ei, Alexandru.
Publicul a fost numeros şi entuziasmat să participe la acesta gală „în premieră”. Mulţi aşteaptă cu nerăbdare un astfel de eveniment şi susţin ca vor reveni mare plăcere.
balet-busteni-2Monica Fotescu Uţă: „Ne-am simţit foarte bine aici. O să mai venim cu mare plăcere! De ce am ales Buşteni? Noi am făcut workshop-ul anul trecut, a fost prima oară făcut, primul workshop de balet internaţional şi l-am făcut la Breaza. Anul acesta, l-am făcut la Sibiu şi, în cadrul acestui workshop… în final, facem aceste spectacole de gală, iar invitaţia la Buşteni o avem de doi ani… aşa că, de data asta, nu puteam s-o ratăm, am venit aici cu mare bucurie şi dorim să mai venim şi la anul.”
La finalul spectacolului de balet, publicul a avut parte de o surpriză: o demonstraţie de dans modern, în care tinerele talente şi-au arătat măiestria pe scenă, în faţa unui public extraordinar.
Turiştii şi locuitorii nu vor lua o vacanţă culturală prea curând, pentru că, începând de săptămâna viitoare, conducerea Casei de Cultură din Buşteni le pregăteşte noi spectacole şi activităţi culturale.Alina OANCEA

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co