Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Gabi Cotabiță s-a însurat: “Eram convins că o să spună Da”

cotabita

Gabi Cotabiță s-a însurat/ sursa foto: arhiva zvp

Gabi Cotabiță s-a însurat cu femeia care i-a fost alături în ultimii cinci ani, în momente de cumpănă din viața sa, evenimentul desfășurându-se la Primăria Sectorului 1 al Capitalei. 

A vrut să trăiască acest moment departe de ochii presei și a reușit. După greaua cumpănă pe care a avut-o în viața sa anul trecut, Gabriel Cotabiță și-a reluat, ușor-ușor activitatea muzicală și viața sa sentimentală a intrat și ea pe un nou făgaș. Ieri, vedeta s-a căsătorit cu femeia care i-a fost alături în ultimii cinci ani. Cotabiță a ținut secret momentul în care a spus “Da!” în fața ofițerului stării civile la Primăria Sectorului 1.

„Nu, nu sunt emoţionat. Eram convins că o să spună Da, aşa că nu am avut emoţii. În cinci ani de când ne cunoaştem a reuşit să-mi fie alături în momente grele, nu am avut niciodată parte de reproşuri, nu ne plictisim unul de celălalt”, a declarat Gabi Cotabiță pentru Antena 1.

Cununia religioasă este programată pentru ziua de 9 octombrie. Deocamdată se știe doar că mireasa va purta o rochie semnată de o creatoare din partea locului.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co