Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Frumuseţi pe Valea Prahovei

Săptămâna trecută, cele mai frumoase fete din România, 32 la număr, s-au întrecut la Bușteni pentru a cuceri titlul de Miss World România 2010.

Marea finală s-a desfășurat sâmbătă, la Castelul Cantacuzino și încununată cu titlul mult râvnit a fost Lavinia Postolache, 21 de ani, din  Piteşti, judeţul Argeş.
Însă, până să urce pe scenă pentru probele de foc, fetele au mai avut ceva de lucru în zilele premergătoare: au participat la ședințe foto, prezentări de modă, interviuri individuale și acțiuni caritabile.
Au avut chiar și o prezentare a costumelor de baie la piscină și au încins atmosfera într-un club.
„Am primit o ocazie minunată să particip la acest concurs. Este minunat că mă aflu aici. Nu am venit cu speranța de a câștiga, am venit ca să cunosc lume nouă”, a declarat Alina Clapa.   „Este o onoare, ceva de vis, cred că orice fată vrea să participe la acest concurs”, a declarat Mihaela Corduneanu.
În cursul zilelor petrecute în stațiunea Bușteni, fetele au arătat că știu și să danseze și nu doar pe muzică de club, ci și pe ritmuri populare, încingând chiar și o horă. Marea câștigătoare, Lavinia Postolache va reprezenta România la ediția cu numărul 60 a finalei Miss World, care va avea loc în localitatea chineză Sanya. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co