Turism

Freeride Challenge Tour la Sinaia

În acest weekend, pârtiile de altitudine din Sinaia au fost gazda celei de-a doua etape Freeride Challenge Tour 2012, prima competiţie itinerantă de profil din România.
Iubitorii sporturilor extreme şi ai spectacolului s-au adunat în număr mare în zona Carp, pentru a urmări un concurs spectaculos.
Competiţia s-a desfăşurat pe versantul stâng al Văii Carp, la categoria schi băieţi şi schi fete. În cadrul primei categorii, 26 de sportivi au luat startul, dar doar cei mai buni au urcat pe podium. Câştigătorul celei de-a doua etape a fost Sorin Părău, învingătorul de la Borşa, cu 86 de puncte obţinute. Pe locul al doilea s-a clasat Călin Petruş ,iar locul III i-a revenit lui Mihai « Soso » Ţărea. La fete, din cele 5 participante, prima s-a clasat Bajthe Kinga cu 59 de puncte, urmată de Sonya Dragan cu 50,50 puncte, iar cea de-a treia poziţie în clasament i-a revenit lui Biro Emese cu 39 de puncte. Premiile oferite au fost în valoare de 10.000 lei şi au constat în echipamente sportive şi bani. Marea finală va avea loc între 27-29 aprilie la Bâlea-Lac.  C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co