Sport

Fotbal

Fără junior în ediţia viitoare

Echipele din Liga a II-a a fotbalului românesc, în viitorul sezon competiţional, nu mai sunt obligate să introducă pe teren, ca titular, un junior, aşa cum s-a întâmplat până în prezent, ceea ce, teoretic, ar avantaja echipele care au retrogradat din Liga I, ele având un nucleu de bază în care nu este inclus niciun junior, pentru că în prima ligă nu exista această obligativitate.
De asemenea, în cadrul Ligii a III-a,  fiecare formaţie va avea obligativitatea de a nu folosi mai mult de trei fotbalişti extracomunitari, în acelaşi timp, la meciurile oficiale, fapt care, chiar dacă nu afectează în acest moment gruparea Petrolul Ploieşti, poate conduce la o redirecţionare a strategiei de completare a lotului de jucători. Deocamdată, Petrolul îl are în lot doar pe sârbul Bozidar Cosic, în postura de fotbalist extracomunitar. Din fiecare serie a Ligii a II-a vor promova primele două formaţii în clasament şi vor retrograda ultimele trei clasate. C. S.

Antrenor
nou la Unirea Câmpina

Din viitoarea ediţie a Ligii A Prahova, pe banca tehnică a formaţiei Unirea Câmpina, va sta noul antrenor Mircea Hagianu, care-l înlocuieşte pe fostul tehnician Marius Pălănceanu.
Trebuie să vă informăm că în ediţia recent încheiată, Mircea Hagianu a pregătit o altă trupă din primul eşalon al fotbalului prahovean, pe AFC Brebu.
Un lucru demn de remarcat pe această criză economică care a pătruns şi în sport, este faptul că Unirea Câmpina este una dintre puţinele echipe de la acest nivel valoric care dă credit jucătorilor tineri, crescuţi în propria pepinieră, în multe jocuri din sezonul trecut, a aliniat 5-6 fotbalişti care încă nu împlinise vârsta de 18 ani C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co