Actualitate

Flori pentru femeile din Buşteni

flori-savin8 Martie nu a fost numai ziua femeilor angajate în Primăria staţiunii Buşteni. Dacă acestea au primit cu o zi înainte câte o primă de 150 de lei, ghivece şi buchete cu flori, dar şi o zi liberă, a venit apoi şi rândul tuturor doamnelor şi domnişoarelor să primească flori din partea primarului Emanoil Savin. De această dată nu a mai fost îmbulzeală ca în anii trecuţi; zeci de femei au sosit în faţa Primăriei şi au aşteptat civilizat cadoul de 8 martie.
Femeile au apreciat pe deplin gestul şi spun că primarul din Buşteni este unul dintre puţinii din judeţul Prahova care face un astfel de gest în fiecare an. “Le urăm doamnelor să fie iubite, fericite şi să fie sănătoase! La mulţi ani!”, a transmis primarul Buşteniului, Emanoil Savin.
Nici doamnele în vârstă care nu s-au putut deplasa la Primărie, din diverse motive, nu au fost uitate. Acestea au primit ghivecele cu flori şi felicitările la domiciliu. În acest an, cu ocazia zilei de 8 Martie au fost oferite nu mai puţin de 650 de ghivece şi coşuri cu flori doamnelor şi domnişoarelor din staţiunea Buşteni.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co