Cultura

Final de stagiune

Săptămâna trecută a fost una bogată în evenimente pentru Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, acestea fiind ultimele din actuala stagiune.

După spectacolul de circ care a avut loc chiar de Ziua Naţională, vineri şi sâmbătă s-a desfăşurat ediţia a VIII-a a proiectului “Dialog între generaţii”, coordonat de conf. univ. dr. Liliana Nedelciu, având ca parteneri Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni, Muzeul Naţional “George Enescu” din Bucureşti, Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” din Bucuresti şi Colegiul “Ion Kalinderu” din Buşteni.
Proiectul a constat în realizarea a două recitaluri: unul de vioară, poezie şi teatru, susţinut vineri, de elevi de la clasa de vioară a profesoarei Tania Popa de la “Dinu Lipatti”, elevi  de la Colegiul “Kalinderu”, trupa de teatru a Colegiului “Kalinderu” precum şi o elevă (Irina Bădescu) de la Colegiul “Mihail Cantacuzino” din Sinaia; şi unul instrumental, susţinut în cadrul Stagiunii Muzicale 2011 de la Buşteni, a doua zi, de către Ion Nedelciu – clarinet – şi Liliana Nedelciu – pian-, având-o ca invitată la vioară pe Elisabeta Nedelciu.
Cu recitalul de sâmbătă s-a încheita Stagiunea Muzicală 2011 de la Buşteni.  Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co