Actualitate

Final de stagiune la Filarmonica Ploiesti in … Parcul Bucov

Filarmonica “Paul Constantinescu” şi Ploiești Jazz Festival organizează un eveniment aparte, la Parcul Memorial Constantin Stere, pentru a marca închiderea Stagiunii de Jazz 2017-2018.

Evenimentul va avea loc vineri, 29 iunie, de la ora 20.30, la Teatrul de vară, și va include și un Garden Party.

„Sorin Zlat – pian, Răzvan Cojanu – bas şi Laurenţiu Ştefan – tobe, artiştii intrumentişti ce formează Ploieşti JAZZ Trio, aduc jazz-ul în aer liber, în parc! Îi vor avea ca invitaţi pe Robert Patai – solist vocal ce a devenit cunoscut după prestaţiile uimitoare din Galele LIVE ale emisiunii Vocea României, dar şi pe Alex Man – chitară electrică și Cătălin Milea – saxofon, unii dintre cei mai apreciaţi jazzmani din România”, a anunțat Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Potrivit organizatorilor, Ploiești JAZZ Trio încheie, astfel, prima stagiune parcursă alături de filarmonica ploieșteană.

„Cu un lung șir de concerte susținute pe scena sălii “Ion Baciu” şi nu numai, trio-ul de jazz s-a impus în peisajul artistic al genului bucurându-se de un public tot mai numeros de la un eveniment la altul. Memorabilă va rămâne prestația celor trei în cadrul Ploiești Jazz Festival 2017, cand au concertat alături de SaxWiards. De altfel, pregătirile pentru viitoarea ediţie a Festivalului de Jazz, eveniment în cadrul căruia Ploiești JAZZ Trio va performa din nou, au început deja”.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul se face doar pe bază de invitație, care poate fi procurată la numărul de telefon 0734.335.067.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co