Cultura

Filmări cinematografice, la Câmpina

Cristian Mungiu, regizorul care a câştigat în anul 2007 prestigiosul premiu Palme d’Or la Cannes, pregăteşte o nouă producţie cinematografică. Spre bucuria câmpinenilor, filmările vor avea loc chiar în oraşul lor, pe dealul Muscel. În zona respectivă, lucrările sunt în plină desfăşurare. Conform scenariului, acţiunea se petrece într-o mănăstire aflată în curs de finalizare, înconjurată de câteva chilii.
„Realizarea unui film la Câmpina, aduce un plus de valoare municipiului nostru. Este vorba despre un film inspirat dintr-o întâmplare reală, e vorba despre exorcizarea unei măicuţe, la o mănăstire, care a decedat în urma acestei acţiuni. Bineînţeles că este doar o sursă de inspiraţie, nu se face un film documentar, deci nu se prezintă fapte reale”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Construcţia decorului va dura aproximativ o lună şi în cazul în care vor fi locaţii care să corespundă cerinţelor scenariului, vor fi avute în vedere şi zone din oraş. Filmările se vor realiza în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co