Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Factorii poştali vor fi însoţiţi de agenţi comunitari

Măsura va fi pusă în aplicare după ce conducerea poștei prahovene s-a confruntat cu un atac comis asupra unei poștărițe. Femeia a rămas fără geanta cu bani.

postaLa Blejoi, scrisorile vor fi aduse de acum nu numai de poştaş, ci şi de poliţistul comunitar. Asta pentru că o poştăriţă a fost jefuită în plină stradă, ziua în amiaza mare, de geanta în care avea 34.000 de lei, banii de pensii ai oamenilor. Femeia o ţinea în coşul bicicletei, iar hoţului i-a venit foarte uşor să o salte. A trecut în fugă pe lângă factor, a înfipt mâna în geantă şi s-a urcat repede într-o maşina. După aceea s-a făcut nevăzut. Poştăriţa, în vârstă de 39 de ani, crede că a fost urmărită. Ea este factor poştal de 15 ani la Blejoi şi a spus că niciodată nu a mai avut probleme. Acum s-a speriat atât de tare că nu mai vrea să plece pe teren decât insoţită de  un poliţist comunitar. Culmea, întreaga poveste s-a petrecut în satul Ploieştiori, pe o strada liniştită. Nimeni nu i-a putut sări în ajutor pentru că hoţul s-a mişcat foarte repede. Exista, însă, martori care spun că o maşină suspectă a tot urmărit poştăriţa şi aceștia chiar l-au descris pe hoţ.

Securitate sporită
Oamenii şi-au primit pensiile din fondul special al poştei, dar măsurile de siguranţă ale angajaţilor vor fi întărite. Acesta este primul furt de acest gen din ultimii ani, dar  factorii poştali vor fi însoţiţi de oamenii legii pe teren, chiar dacă nu au cu ei sume mari de bani. În cazul de față, poliţiştii au alcătuit un cerc de suspecţi în scurt timp după producerea faptei. R. E. u

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co