Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Expoziţie de pictură

Pictorul Mihai Boroiu, cel care în cursul anului trecut a folosit cea mai mare pensulă din lume, determinând intrarea municipiului Câmpina în Cartea Recordurilor, a deschis o expoziţie, miercurea trecută, la Casa de Cultură „Geo Bogza”. „Am venit cu o… provocare. În primul rând, legătura cu cea mai mare pensulă din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor, în urmă cu un an. Aşa a venit şi ideea de a completa acest aspect cu lucrări de mari dimensiuni”, a declarat pictorul Mihai Boroiu.
La vernisaj a participat multă lume, fiecare vizitator fiind atras în mod special de una sau mai multe picturi. „Deşi este reprezentat un gard, este poartă de acces, este un suflet care îţi admite pătrunderea”, a spus scriitorul Gherasim Rusu Togan.
Fost sportiv şi actual artist, unul care va rămâne mereu în istoria municipiului, drept cel care a desenat prima lucrare cu o pensulă care a intrat în Cartea Recordurilor.
Lucrările lui Mihai Boroiu sunt expuse la Casa de Cultură din Câmpina pentru câteva săptămâni, aşa că pasionaţii de pictură pot petrece o după-amiază deosebită în faţa lor. R.  N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co