Imobiliare Valea Prahovei
Eveniment

“Explozia” de telefoane continuă! Un iPhone 7 Plus a explodat în timpul livrării!

iphone-explodat

Un iPhone 7 Plus a explodat în timpul livrării /sursa foto: www.google.com

“Explozia” telefoanelor mobile continuă, astfel că un iPhone 7 Plus a explodat în cutie, în timp ce era livrat către destinatar, acesta primindu-l deja deteriorat, informează go4it.

Un caz similar cu cel al companiei Samsung a fost înregistrat de către utilizatorii iPhone. Un telefon iPhone 7 Plus, varianta Jet Black, a explodat în cutie, în timp ce era livrat către client. Aparatul a fost livrat prin curierat de către firma UPS. În momentul în care l-a primit și a desfăcut cutia, clientul a constatat că telefonul era deja deteriorat din cauza unei explozii. Apple și UPS nu au comentat incindentul, astfel încât nu se cunosc încă detalii cu privire la cauzele exploziei. Utilizatorul a postat pozele cu telefonul deteriorat în mediul on-line, acestea devenind imediat virale. Este primul caz de acest gen înregistrat de compania Apple.

E greu de tras o concluzie asupra cauzei care a dus la explozie. În mod normal bateria despică partea inferioară a telefonului când se umflă și explodează, informează idevice. În imaginile apărute pe internet se observă că de fapt partea superioară a iPhone 7 s-a desprins. Fără alte poze care să confirme posibile probleme cu bateria, este greu de tras o concluzei în acest sens.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co