Imobiliare Valea Prahovei
HI Tech

Au aparut noile unități Galaxy Note7. Iată prin prin ce se vor diferenția de cele vechi!

Samsung Galaxy Note 7/ sursa: www.google.ro

Samsung Galaxy Note 7/ sursa: www.google.ro

Au apărut noile unități Galaxy Note7, ce vor ajunge până la data de 23 septembrie, la toți partenerii Samsung din lume pentru a înlocui telefoanele deja vândute care prezintă risc ridicat de incendiu, precizează site-ul go4it.

Începând cu data de 19 septembrie, vechile Galaxy Note 7 vor fi înlocuite cu altele noi ce vor avea mai multe particularități. În primul rând, cutiile de dopizitare vor fi inscripționate prin sticker-e cu litera “S”. Un al element de identificare va fi culoare indicatorului de baterie din status bar, care din alb s-a transformat în verde. Astfel, autoritățile de pe aeroporturi vor putea identifica mai ușor noile modele Galaxy Note 7 care, spre deosebire de cele vechi, nu vor mai prezenta risc de incendiu.
Aceste modificări vin în contextul în care la începutul lunii septembrie, compania Samsung a făcut anunțul oficial de rechemare a telefoanelor Galaxy Note 7 din cauza mai multor accidente provocate de explozia bateriilor. Cauza ar fi supraîncălzirea acumulatorilor pe bază de litiu-ion cu care este dotat Galaxy Note 7, expunând uilizatorii la riscuri de arsuri neașteptate. Printre victimele provocate de aceste explozii s-au numărat și copii care au suferit grave arsuri după ce telefoanele le-au explodat în mână.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co