Echipa naţională de bucătari juniori a României s-a situat în elita gastronomiei mondiale la cea de-a XI-a ediţie a Culinary World Cup. Participarea la competiţia de la Luxemburg s-a încheiat cu cu succes pentru români, reprezentanţii ţării noastre reuşind să obţină medalia de bronz. Concurenţa a fost mare la Cupa Culinară Mondială: 25 de echipe naţionale, 10 echipe de juniori şi 10 echipe militare...
Pregătirile echipei naţionale de juniori a Asociaţiei Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism pentru Cupa Culinară Mondială au ajuns la final. Tinerii au efectuat ultimul antrenament oficial la o cabană din Predeal şi au pregătit meniul cu care vor concura la Luxemburg. Cei patru componenţi ai lotului naţional, trei bucătari şi un cofetar, se vor întrece cu concurenţi din treizeci de ţări între 20 şi...
Powered by themekiller.com watchanimeonline.co