Actualitate

Ecologizare la pârtia Kalinderu

40 de tineri din şapte ţări au participat, săptămâna trecută, la o amplă acţiune de ecologizare în zona pârtiei Kalinderu, în cadrul proiectului Green Consumer, organizat de Fundaţia pentru Tineret Buzău. „Este vorba despre proiectul Green Consumer, proiect finanţat de Agenţia Naţională Tineret în Acţiune, în cadrul proiectului 1.1, Schimb de tineri. Proiectul este organizat de Fundaţia pentru Tineret Buzău şi îşi propune să ofere tinerilor de aici modele de conştientizare a unei atitudini responsabile de consumator în diferite situaţii. Astăzi avem în proiect ecologizarea zonei de la pârtia Kalinderu. Am început cu jocuri şi team building, care se vor finaliza cu ecologizarea pârtiei Kalinderu”, a declarat Tolea Poştovei, directorul de programe al Fundaţiei pentru Tineret.
Voluntarii au luat la pas zona pârtiei Kalinderu şi au adunat saci cu pet-uri, hârtii şi cutii. Chiar dacă nu au fost foarte multe, tinerii au găsit ceva gunoaie.
Proiectul se desfăşoară pe parcursul a şapte zile. În toată această perioadă, voluntarii vor încerca să-i convingă pe toţi românii să fie cât mai aproape de natură.
Claudia BÂRLĂ

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co