Sport

După un joc dramatic, echipa din Tomşani obţine, cu emoţii, promovarea

F.C. Zagon – Prahova 2010 Tomşani 4-5 d.l.d. (1-0, 1-1, 1-1)
Stadion: “Carpaţi” din Braşov. Spectatori: peste1100.

Autorii golurilor: Suciu (min.11)-pentru covăsneni şi Filip (min.86, din penalty)-pentru prahoveni.
Au marcat din lovituri de departajare(11m.): Caki, Suciu, Sala-pentru FC Zangon, Dorişor, Bărăgan, Filip şi Stoica-pentru tomşăneni.
Au ratat din lovituri de departajare: R. Iacob şi Puşcaşu – de la echipa FC Zangon.
FC Zagon: Rusandu – Ceauşel, Kiss (cpt), R. Iacob, Caki, Suciu, Sala, Mate (min.80 Kulcsar), Puşcaşu, Dobricze (min.76 Seciu–min.105 Forro), Kurtuly.

Nu au fost folosiţi: Cârstea – Fazekas, C. Szucs, Arherie. Antrenor: Attila Szucs.
Prahova 2010 Tomşani: Pânzaru – Isacov (min.110 Georgescu), Iordache, Aristan (cpt) (min.91 Iamandi), Filip, Tătaru, M. Mihai (min.65 Stoica), Bărăgan, Dorişor, Iacob, Cursaru (min.76 Stroe). Pe banca de reyerve s-au mai aflat: Petre, Docea şi Ariciu. Antrenor: Ion Cojocaru.
Brigada de arbitri: Bogdan Dumitrache – la centru, ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu (ambii, din Bucureşti) şi Gabriel Boncs (Braşov).

Observatori FRF: Stan Prodan (Alexandria) şi Paul Cazan (Bucureşti).
Jucători eliminaţi: Kurtuly (min.82).

Cel mai bun jucător: Valeriu Aristan (Prahova 2010)

Cea mai bună echipă a judeţului, era cât pe-aici să irosească munca de un sezon, doar şansa şi ziua de graţie a goal-keper-ului Dan Pânzaru făcând ca reprezentanta judeţului nostru să promoveze.

Prestaţia remarcabilă a lui Aristan, prin prisma daruirii şi a abnegaţiei, a făcut ca gruparea din Tomşani să obţină egalarea în ultimele minute ale timpului regulamentar, fiind, probabil, singurul jucător, dintre cei 11 aflaţi în teren, care mai credea că acel meci poate fi câştigat.    

După 120 de minute de joc scorul a fost egal(1-1), pentru departajarea învingătoarei apelându-se la loviturile de la 11 metri, în care portarul Dan Pânzaru a fost unul dintre “eroii” echipei prahovene, apărând două lovituri de la 11 metri şi aducând promovarea echipei sale. Pânzaru, jucător imprumutat de Astra la Tomşani, a primit vestea că nu va face joncţiunea cu lotul Astrei, aflat în cantonament, la Braşov, aşa cum spera. Astfel, el a plecat în vacanţă, câteva zile, în Moldova, apoi va reveni pentru a-şi căuta alt angajament, varianta continuarii activitatii la echipa cu care a promovat, fiind şi ea posibilă.Vom vedea.

La finele partidei care a consfinţit promovarea echipei Prahova 2010 Tomşani în Liga a III-a, patronul echipei, Ion Mihai, era extrem de mulţumit şi le-a transmis jucătorilor că în această săptămână se va ţine de promisiune vizavi de prima pentru câştigarea jocului de baraj. Nu ne rămâne decât să-i felicităm şi să le dorim succes !(Cristian SBÂRNEA)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co