Actualitate

Drum cu… prioritate la gropi

Proiectul de „Îmbunătăţire alimentare cu apă a zonei de nord a municipiului Câmpina” a fost finalizat anul acesta, la sfârşitul lunii mai, având o valoare totală de aproximativ 1,7 milioane de euro.

Prin intermediul acestui proiect a fost reabilitat sistemul de aducţiune cu apa potabilă a Municipiului Câmpina, în vederea asigurării unei calităţi superioare a apei, livrarea fără întreruperi către consumatori şi eliminarea pierderilor de apă.
Proiectul a fost executat de către SC Hidroconstrucţia SA Bucureşti şi este considerat a fi fost făcut cu competenţă, numai că firma în cauză, aşa cum prevedea contractul, ar fi trebuit să repare şi drumul care duce spre Valea Doftanei, deteriorat pe o anumită porţiune, de lucrarea în sine. Cât de mult s-a străduit să facă acest lucru, reiese cel mai bine din comentariile unor şoferi, care tranzitează frecvent zona respectivă:
„Plătim o grămadă de taxe la maşini, ca să mergem prin gropi.” Un alt şofer nemulţumit, se plânge de faptul că este nevoit să circule des pe acest drum „care este într-o stare foarte proastă, plin de foarte multe rupturi” sau, cum comenta un alt conducător auto, despre faptul că a plătit ultima oară pentru reparaţia maşinii nu mai puţin de 4000 de lei, convins că stricăciunile i-au fost cauzate, în general, de parcurgerea acestui drum.
Oare cum s-a făcut recepţia acestei lucrări, fără a se ţine cont de modul în care firma a respectat contractul prin care s-a angajat să refacă şi porţiunea de carosabil afectată de lucrare?
Cine ar trebui să răspundă de neajunsurile create şoferilor, care de altfel sunt sancţionaţi foarte prompt, atunci când nu-şi achită obligaţiile către stat? Cine îi sancţionează pe cei care, nu avem de unde ştii, dar putem să ne imaginăm, închid ochii la recepţia unor lucrări? A spus cineva ceva despre incompetenţă, nepăsare şi …comisioane? C. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co