Actualitate

Dosar penal pentru furtul unui tractor si conducerea acestuia in stare de ebrietate

Un tânăr prahovean, de numai 22 de ani, face obiectul unui dosar penal întocmit de polițiști, după ce a furat un tractor și l-a condus deși avea o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova, în noaptea de 30/31 iulie, polițiștii din Poienarii Burchii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o persoană ar fi sustras un tractor.

În baza celor sesizate, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde a identificat un tractor agricol condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Adunați.

Polițiștii au constatat că șoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, au constatat că persoana în cauză ar fi sustras tractorul de pe un teren arabil din spatele curții unui localnic, profitând de faptul că vehiculul avea cheile în contact, și l-ar fi condus pe o distanță de aproximativ 1 km.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co