Actualitate

Distracţie şi adrenalină în Valea Soarelui din Sinaia

Nivelul de adrenalină a atins cote maxime la sfârşitul săptămânii,  în staţiunea Sinaia, pe pârtia din Valea Soarelui. Rideri din ţară şi din străinătate şi-au dat întâlnire în singurul snowpark amenajat pe Valea Prahovei, iar trambulinele înalte, zăpada excelentă şi vremea de primăvară au fost ingredientele perfecte pentru un weekend în care cuvântul de ordine a fost distracţia.

Staţiunea Sinaia a găzduit cel mai mare concurs de snowboard din acest sezon, iar la start s-au aliniat cei mai buni rideri, care şi-au făcut de cap pe obstacolele pregătite de organizatori. Concursul a fost dedicat numai profesioniştilor din pricina probelor extrem de dificile, care s-au desfăşurat pe ţevi de tip „rails”, box-uri şi rampe. Fiecare participant a dat un adevărat spectacol de îndemânare şi creativitate pe toate elementele, iar autenticitatea, creativitatea şi inovaţia au fost atu-urile de care juriul a ţinut cont. „A fost cel mai important concurs al sezonului din Sinaia şi s-au înscris concurenţi din ţară şi din Bulgaria ori Croaţia. Probele au fost foarte grele, aşa că amatorii au stat pe margine şi i-au încurajat pe sportivii profesionişti. Elementele din snowpark sunt destul de dificile şi spectaculoase, iar majoritatea participanţilor s-au antrenat toată iarna pe ele, aşa că au venit la concurs destul de pregătiţi”, a povestit organizatorul concursului, Iulian Tache. Până şi vremea a ţinut cu practicanţii sporturilor extreme. În staţiunea Sinaia, termometrele au arătat 10 grade Celsius, aşa că atât concurenţii, cât şi spectatorii s-au ales cu un bronz superb de munte. „Am participat la un concurs organizat impecabil. În plus, zăpada a fost excelentă, iar timpul numai bun atât pentru stat la soare, cât şi pentru sărituri la trambuline. Am venit împreună cu mai mulţi prieteni şi ne-am simţit extraordinar de bine”, a spus concurentul Viorel Corbu.
La finalul competiţiei, toţi concurenţii au fost felicitaţi de organizatori, iar riderii care s-au descurcat cel mai bine pe toate elementele din snowpark au primit premii în valoare totală de 9.000 de lei. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co