Imobiliare Valea Prahovei
Social

Din inimă pentru inimi

Mobilizare exemplară a pompierilor prahoveni, în faţa crizei de sânge din spitale. Până la sfârşitul lunii, ofiţeri şi subofiţeri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova vor dona sânge pentru ajutorarea semenilor aflaţi în suferinţă. Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei naţionale de solidaritate socială – “Din inimă pentru inimi”, până la sfârșitul săptămânii trecute peste 20 de pompieri donând sânge.
“Practic, noi venim la centrul de donare în timpul nostru liber, benevol. Ne întâlnim foarte des cu situaţii dificile şi am văzut multe situaţii în care oamenii, grav răniţi în accidente, au nevoie de sânge pentru a-şi salva viaţa. Aşa că noi ne-am alăturat campaniei naţionale “Din inimă pentru inimi”, a declarat plt. maj. Claudiu Ion, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpina.
“Este o acţiune lăudabilă mai ales că pe timpul verii numărul donatorilor este în scădere, din cauza concediilor sau a lucrărilor agricole. În Prahova nu au fost probleme din cauza lipsei de pungi de sânge, însă am fost la limită. Aşa că gestul pompierilor este unul nobil şi lor li se pot alătura toţi prahovenii care doresc să salveze o viaţă”, a declarat directorul Centrului de Transfuzii Sanguine din Ploieşti, dr. Georgeta Hanganu.
Cetăţenii care doresc să participe la această campanie sunt rugaţi să se prezinte la sediul instituției. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co