Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Despărţiri doar pentru presă?

despartiri-inventate-3Simona Sensual şi Nicu Maharu au petrecut câteva zile în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, semn că încă ar mai fi împreună, în ciuda celor afirmate de blondină în ultima vreme.

Deşi Simona Sensual și Nicu Maharu au susţinut în presă că s-au despărţit definitiv, la Cota 2000 s-au afişat împreună. „Am venit la Cota 2000 pentru că îmi place foarte mult aici. Nu am luat schiurile, dar m-am plimbat cu snowmobilul pe zăpadă. Ştiu să schiez, însă nu am luat echipamentul. Este superb pe munte şi am avut noroc de vreme bună”, a spus Simona. Dacă vedeta nu a vrut să vorbească despre relaţia sa, Nicu Maharu spune că a planificat chiar şi nunta. E programată în toamnă la Amsterdam. „Am venit cu naşul la munte şi cu Sensuala. Ne certăm, împăcăm şi acum facem planuri de nuntă”, a precizat Nicu Maharu. Cei doi s-au relaxat la munte la doar câteva zile după ce Simona a declarat răspicat în presă că s-au desfărţit definitiv.
Au mers cu snowmobilul, iar după câteva ture s-au relaxat într-o cabană. Simona Sensual şi Nicu Maharu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz şi, se pare, că certurile sunt inventate de vedetă, doar pentru a mai face câteva valuri în presă. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co