Actualitate

Delia a lansat videoclipul piesei “Cine m-a făcut om mare”

delia

Delia a lansat videoclipul piesei “Cine m-a făcut om mare”/ sursa foto: www.youtube.com

Delia a lansat videoclipul piesei “Cine m-a făcut om mare”, care înfățișează întâlnirea emoționantă dintre “Delia mare” și “Delia mică”, se arată pe site-ul EuropaFM.

Regizorul clipului este Vlad Feneşan,care a lucrat alături de Delia și la filmarea videoclipului pentru piesa “Doar pentru tine”. Delia a declarat că piesa “Cine m-a facut om mare” scrisă chiar de ea, a fost creată într-un moment sensibil.

“E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte…şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie”, a declarat artista.

Delia a precizat că a plâns în momentul în care a compus piesa, căutând practic în trecutul ei pentru a scoate la suprafață lucrurile simple din copilărie, care acum îi lipsesc. Artista a mai adăugat că are momente în care simte nevoia să se hrănească cu acele amintiri care îi reactivează sentimente de care acum nu mai are parte.

“Am plâns când am compus melodia «Cine m-a făcut om mare». Eu nu pot să fiu decât subiectivă. Mie îmi place să cred că nu am fost un copil problemă, cred că am fost neînţeleasă”, a mai precizat Delia, se arată pe sit-ul Libertatea.

Videoclipul oficial poate fi urmărit pe Youtube.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co