Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dacă aţi fi şeful Poliţiei Câmpina pentru o zi, care ar fi primul lucru pe care l-aţi face?

Poliţia Municipiului Câmpina a trecut, recent, printr-o reorganizare, care, ca orice activitate de acest gen, are avantaje şi dezavantaje. În numărul trecut al săptămânalului nostru am prezentat opinia comandantului acestei instituţii, comisarul şef Romeo Văsâi. Acum publicăm şi câteva opinii ale câmpinenilor referitoare la ce ar mai fi de făcut la nivelul conducerii.
Carmen NEGREU

Jurnalist: „Prea multe lucruri nu ai putea face într-o zi, decât să te legi de alte lucruri începute şi să le continui. Cred că cel mai lesne lucru pe care aş putea să-l fac ar fi o disciplinare mai mare a şoferilor care îşi parchează maşinile în oraş.

Muncitor: „I-aş amenda pe pietonii care nu trec strada regulamentar şi i-aş pune pe poliţiştii de la rutier să dirijeze circulaţia, să nu se mai aglomereze traficul.”

Pensionară: „Aş pune poliţişti la intersecţii, pentru că degeaba trece pietonul pe culoarea verde, că tot se împiedică de şoferi care nu respectă regulile de circulaţie. Aş instala şi radare în oraş, nu doar pe Câmpiniţei, ci şi pe strada Griviţei, care se transformă uneori, în pistă de curse.”

Economist: „Aş achiziţiona birouri mai mari, cu echipament modern, pentru fiecare poliţist: calculator, monitor etc. Este inadmisibil în ce condiţii trebuie să-şi desfăşoare poliţiştii munca în folosul comunităţii. Aceasta investiţie se va amortiza în câteva săptămâni, sunt convins!

Cameraman: „Dacă aş putea, aş angaja mai mulţi poliţişti la circulaţie. Sunt foarte puţini şi cred că nu fac faţă diverselor probleme care apar în traficul auto din oraş. Când spun asta, mă refer la foarte multe maşini parcate într-un mod neregulamentar, încurcând şoferii care circulă corect. Multe dintre maşinile parcate în Câmpina sunt aşezate la colţuri de intersecţii nesemaforizate, devenind un pericol pentru şoferii cărora li se reduce vizibilitatea în trafic.

Elev: „Aş supraveghea mai mult şcolile, pentru că se întâmplă multe lucruri neplăcute. Sunt bătăi, certuri, apar persoane străine în incinta şcolilor, care nu sunt tocmai civilizate.”

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co