Sport

“Cupa Municipiului Câmpina” a revenit Primăriei

Cea de-a doua ediţie a “Cupei Municipiului Câmpina” a reunit la start 4 echipe, în prima zi a întrecerii, conform tragerii la sorţi, au avut loc următoarele jocuri încheiate cu rezultatele:

Sănătatea Câmpina – Poliţia Câmpina 1-7

Primăria Câmpina – Sterom 9-5

Trebuie să vă amintesc că jocurile acestei ediţii s-au disputat în sala sporturilor “Nicolae Grigorescu” al Colegiului din localitate, acestea fiind arbitrate de reputatul “cavaler al fluierului” de liga a II-a, Mihai Amorăriţei.

Au urmat meciurile pentru stabilirea configuraţiei clasamentului, în finala pentru locurile 3-4, formaţia Sănătatea Câmpina depaşind-o cu scorul de 11-3 pe Sterom şi prinzând ultimul loc al podiumului.

În finala pentru desemnarea câştigătoarei, s-au “luptat” formaţiile Poliţia Câmpina şi Primăria Câmpina, un meci aprig disputat, cu execuţii de mare rafinament, cu multe ocazii de a marca, cu ratări, intervenţii spectaculoase ale portarilor dar şi goluri multe, gustate de numerosul public prezent în sală.

Până la urmă, echipa Primariei (vezi foto) condusă de Dan Telegescu, a reuşit să o învingă pe cea a Poliţiei cu scorul de 4-3, repetând succesul de anul trecut şi tot în faţa aceloraşi adversari. Nu ne rămâne decât să-i felicităm pe organizatori, pe învingători dar şi pe învinşi şi să le transmitem Sărbători fericite! La mulţi ani !

(Cristian SBÂRNEA)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co