Sport

Cupa Buştenarului la Schi

cupa-bustenarului-2Serbările staţiunii Buşteni au debutat, joia trecută, cu un concurs pe pârtia Kalinderu, la care au participat numai localnici.

Peste 100 de schiori de toate vârstele au luat startul şi au încercat să alunece cât mai bine pe covorul alb. Concurenţii, cu vârste cuprinse între 5 și 73 de ani, au fost susţinuţi de un public numeros, care a avut grijă ca atmosfera să fie incendiară la sosire. Cu toţii au făcut senzaţie şi au demostrat că stăpânesc foarte bine tainele acestui sport. Cei mai emoţionaţi au fost veteranii schiului din Buşteni. Şi-au revăzut prietenii din tinereţe şi au depănat amintiri. „Am 73 de ani şi schiez de la vârsta de 7 ani. Am participat la foarte multe concursuri la viaţa mea, iar acum vin în fiecare an la Cupa Buştenarului. De fiecare dată, am emoţii, deoarece mă întâlnesc cu prieteni vechi. Sunt mulţumit de pârtie şi de timpul scos, deoarece la vârsta mea este foarte greu să mai stăpâneşti schiurile cum trebuie”, a spus Traian Mustaţă.
La fiecare categorie de vârstă s-au acordat diplome şi cupe pentru câştigători, dar și premii în bani, în valoare totală de 8.400 de lei.
Concursul de schi a fost urmat de mai multe spectacole susţinute la baza pârtiei de Puya, Talisman, Andra, Anda Adam, Heaven şi Laurenţiu Duţă. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co