Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cu ochii pe transportul ilegal de persoane

taximetriePoliţia rutieră din municipiul Câmpina se confruntă des cu taximetria practicată ilegal. În acest sens, au avut mai multe acţiuni în care au fost vizate persoanele care au această ocupație.

Scopul acţiunilor oamenilor legii a fost instaurarea stării de legalitate privind transportul de persoane. „Pe traseul Câmpina – Brebu a fost depistat conducătorul unui autoturism Dacia Logan, care făcea transport de persoane, fără a deţine autorizațiile necesare şi, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă 38/2003, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură administrativă i s-a suspendat dreptul de a mai folosi autoturismul prin reţinerea certificatului de înmatriculare, pe o perioadă de şase luni de zile. Totodată, i s-au reţinut şi plăcuţele de înmatriculare, astfel încât mașina să nu mai poată fi folosită”, a declarat Şeful Biroului Poliţie Rutieră Câmpina, cms. şef Cornel Dăncescu.

Acţiunile vor continua
În toate zonele, inclusiv în municipiul Câmpina şi comunele din jurul acestuia oamenii legii vor demara astfel de acţiuni. Până acum, a fost prinsă o singură persoană care practică un astfel de transport ilegal. „Deocamdată a fost prins un singur taximetrist deoarece, aşa cum v-am mai spus, şi ei, prin mijloace specifice, se anunţă, dar noi suntem pe urmele lor în permanenţă. Îi ştim pe cei care fac astfel de activităţi, iar în momentul în care vor fi depistaţi, vor fi sancţionaţi, ca şi în exemplul acesta”, a mai spus cms. şef Cornel Dăncescu.
Deranjaţi de taximetria ilegală sunt şoferii autobuzelor şi microbuzelor, în timp ce persoanele care apelează la serviciile unui transportator ilegal se bucură de timpul pe care îl scutesc aşteptând în staţie, după programul transportatorului autorizat. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co