Actualitate

Crimă la băutură

O bătrână în vârstă de 80 de ani, pe care rudele o dăduseră afară din casă în miez de iarnă, a fost omorâtă în bătaie de un vecin la care îşi găsise adăpost.  La începutul săptămânii trecute, Elisabeta I., din Urlaţi, a primit găzduire din partea soţiei lui Ştefan B. (52 ani), dar bărbatului nu prea i-a convenit acest lucru. Cu toate acestea, s-au pus toţi trei pe băutură şi până la crimă a mai fost doar un pas.
La un moment dat, proprietarul s-a enervat şi a devenit violent. Musafirul a primit mai multe lovituri în zonele vitale şi a sfârşit înecându-se cu propriul sânge, după cum aveau să constate criminaliştii.
Vecinii sunt uluiţi că bărbatul a putut fi capabil de aşa ceva, chiar dacă obişnuia să consume alcool. Nu de puţine ori acesta şi-a bătut fără milă soţia. Ştefan a fost reţinut de poliţiştii din cadrul IPJ Prahova şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să primească o condamnare de până la 20 de ani de închisoare. Raluca EPARU

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co