Actualitate

Credeţi că se consumă droguri în municipiul Câmpina?

Având în vedere amploarea pe care a luat-o fenomenul consumului de droguri, în special în rândul tinerilor, am adresat această întrebare mai multor cetăţeni din municipiul Câmpina. Majoritatea celor abordaţi au răspuns afirmativ, dar, din diverse motive, predominând în special, sentimentul de teamă, au refuzat să fie fotografiaţi şi înregistraţi. Oare de ce?
Carmen NEGREU

Lucrător salubrizare: „Nu, n-aş crede, pentru că n-am văzut pe nimeni. Eu sunt toată ziua pe stradă, pentru că aşa e munca mea, dar chiar nu am văzut pe cineva care să consume aşa ceva în Câmpina.”
Salariat: „Da, sunt sigură că se consumă droguri. Ca peste tot, de altfel. Ştiu din auzite, plus că s-au făcut destul de multe descinderi în unităţile şcolare. Au fost persoane prinse, mai ales în Prahova.”
Şomer:
„N-am văzut, nu ştiu, de ce să zic… Aşa, mai auzi că mai vine câte unu din ţară sau de-afară. Sunt mulţi şmecheri care vin de dincolo. Sunt plecaţi câte o săptămână, se întorc cu tot felul…”
Asistentă medicală: „Din păcate, da! Se consumă, mai ales în rândul tinerilor. Cred că este nevoie de campanii dese şi mai agresive împotriva consumului de droguri. Este obligatoriu ca orice persoană să cunoască riscurile la care se expune atunci când foloseşte aceste substanţe. Drogurile distrug totul!”
Lucrător salubrizare: „Nu am de unde să ştiu dacă se consumă droguri, pentru că nu am văzut şi nici nu am auzit. Eu nici nu prea ies în lume.”
Medic: „Da, se consumă droguri în Câmpina. Am avut şi noi, drogaţi. Se consumă mai ales sâmbăta şi duminica, prin discoteci. Pur şi simplu, nu ştiu dacă cineva are şi un control asupra acestui aspect.”

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co