Actualitate

Crăciun de 4 stele

Mai sunt doar două luni până la vacanţa de sărbători, iar hotelierii de la munte se întrec în oferte de Crăciun şi Revelion.

Cei care aleg să petreacă sărbătorile la Sinaia, la un hotel de patru stele, vor avea un Crăciun ca în poveşti, cu răsfăţ şi distracţie. Pachetul oferă gratuitate copiilor de până la șase ani, internet wireless, acces gratuit la saună, jacuzzi şi sala de fitness. În Ajunul Crăciunului, turiştii vor avea ocazia să petreacă o seară cu obiceiuri româneşti, alături de „Ursarii de la Comăneşti”.
Pachetul de Revelion porneşte de la 1.560 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare în camera dublă şi ajunge până la 2.000 lei de persoană pentru apartament.

Atenție pentru detalii
„Ofertele pe care le-am scos în întâmpinarea turiştilor noştri sunt variate şi vor satisface toate gusturile. Pentru Crăciun şi pentru Revelion sunt oferte de cinci zile – patru nopţi şi de patru zile – trei nopţi. Pentru Crăciun, preţurile încep de la 520 de lei şi ajung până la 760 de lei. În afară de tăierea tradiţională a porcului, care a început să câştige cât mai mulţi adepţi, vom oferi clienţilor noştri un program de colinde şi sosirea lui Moş Crăciun, care va fi o bucurie pentru copii. Pachetul oferit cuprinde o cină festivă în data de 24 şi adevărata masă de Crăciun din data de 25, care va respecta tradiţia poporului român.  Pachetele de Revelion încep din data de 28 sau 29 decembrie, pentru trei sau patru nopţi de cazare, iar programul cuprinde în afară de cazare, demipensiune, cine festive pentru data de 31 decembrie şi 1 ianuarie şi un program artistic, foc de artificii, plimbări cu sania sau cu ATV-ul, în funcţie de vreme”, a declarat Mariana Ţoncu, manager hotel de patru stele din Sinaia.
Turiştii care vin la munte de revelion cu cei mici, se vor putea distra liniştiţi. În noaptea dintre ani, în camera de joacă special amenajată, copiii vor fi supravegheaţi gratuit de babysitter. Claudia BIRLA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co