Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cozi interminabile la Ploiești pentru ajutoarele la încălzire în sezonul rece

ajutor-incalzire

Cozi interminabile pentru ajutoarele la încălzire în sezonul rece /susa foto: www.google.com

La Ploiești s-au format cozi interminabile pentru ajutoarele la încălzire oferite de municipalitate în sezonul rece 2016-2017.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare din cadrul Primăriei Ploiești a început activitatea de distribuire a formularelor pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței. Persoanele care îndeplinesc criteriile necesare obținerii subvențiilor trebuie să completeze formulare de cerere și declarații pe propria răspundere. Pentru a fi siguri că nu întârzie și că vor primi ajutorul social, ploieștenii au început deja să formeze cozi interminabile încă de la primele ore ale dimineții. Formularele și declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării ajutoarelor de încălzire, atât de la bugetul de stat, cât și de la bugetul local sunt disponibile la sediul Poliției Locale, dar pot fi accesate și descărcate și de pe paginile de internet: www.asscploiesti.ro sau www.ploiesti.ro.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, a început de luni, 03.10.2016, la Sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2. Cei interesați pot depunde în continuare actele necesare la sediul Poliției Locale, ținând cont de următorul program:

Marti 8³° – 16³º

Miercuri 8³° – 18³º

Joi 8³º – 16³°

Vineri 8³º – 16³°

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co