Actualitate

Copil pentru copil!

asta-mic-cu-tvuBianca Andreea Paraschiv… 5 ani! Andrei George Samoilă… 7 ani! Iată care sunt protagoniştii ultimei extrageri la tombola organizată de ziarul şi televiziunea Valea Prahovei. Micuţa, pe care am găsit-o în parcul din apropierea sediului nostru, însoţită de mama ei  şi de bunică, a efectuat tragerea la sorţi. Sorţi care au ales ca cel care va urma să intre în posesia premiului să fie tot un copil.
Am vorbit la telefon cu părinţii băiatului care a câştigat televizorul şi ne-au spus că vor să-i facă o surpriză. Aşa că, până a doua zi, Andrei nu a aflat nimic. Credea că o să vină preotul cu sfeştania! Când colo… Valea Prahovei TV! Nu mică a fost uimirea lui Andrei Samoilă când a deschis uşa. În loc de preot, a găsit echipa de la Valea Prahovei TV. S-a bucurat foarte mult. Am intrat în casă şi i-am dat micuţului televizorul cu numărul 26. Acum nu mai trebuie să stea după mama şi tatăl său pentru a se uita la desene animate. Gata cu ştirile şi cu meciurile de fotbal! Acum are televizorul lui! Andrei Samoilă: „Am vrut să am foarte mult televizorul meu. Asta pentru când tati se uită la TV-1televizor la fotbal, mama se uită la celălalt televizor la ştiri… eu nu mai am la ce să mă uit. Mie îmi place să mă uit la desene, la Tom şi Jerry! Sunt şi fan Michael Jackson şi am un dvd cu el. O să mă uit cât mai des la el. Televizorul o să stea la mine în dormitor. Am aflat de tombolă acum câteva luni şi am jucat continuu. Ştiam că o câştig!” A câştigat un copil, care a avut norocul ca alt copil să-i extragă biletul din bolul cu taloane. S-a bucurat foarte mult. Aşa cum se vor bucura şi următorii câştigători ai tombolei organizate de Valea Prahovei. R. NISTOR
Câştigătorul televizorului din acestă săptămână (31 august – 6 septembrie 2009) este Octavian Vlăduţ POP din oraşul Sinaia.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co