Actualitate

Copii în mijlocul jandarmilor

IMG_0042La mijlocul săptămânii trecute, la Centrul Montan al Jandarmeriei Române din Sinaia a avut loc activitatea Ziua Porţilor Deschise cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, la care au fost invitaţi să participe copiii Centrului de Plasament Sinaia şi cei din clasa I de la Şcoala Principesa Maria din localitate, însumând aproximativ 80 de copii.
Sărbătorită cu întârziere datorită timpului neprielnic, Ziua Copilului a fost un moment de bucurie pentru toţi cei prezenţi.
Jandarmii le-au pregătit copiilor un loc de joacă. Au instalat o tiroliană în curtea unităţii pe care copiii au “testat-o” cu bucurie şi emoţie, au fost plimbaţi cu ATV-urile din dotarea unităţii, materialele şi tehnica montană pe care jandarmii le folosesc pentru a salva vieţi omeneşti au fost interesante pentru cei mici, ţesând poveşti pe marginea fiecărui obiect în parte. Toate momentele au fost îndulcite de bomboane şi răcorite cu sucuri.
Comandantul unităţii, colonel Puiu Gheorghe, declară că: “La finalul celor câteva ore petrecute cu jandarmii, ca o concluzie, copiii au declarat că a fost cea mai frumoasă zi. Întrebările care le-au pus la finalul vizitei, Când mai putem veni la voi? şi Pe munte cu voi putem merge să ne căţărăm şi să ne dăm mai de sus pe tiroliană?, subliniază faptul că ne-am atins scopul. I-am făcut să se simtă bine alături de noi, să considere munca noastră interesantă şi palpitantă şi să îşi dorească să mai vină la Centrul Montan al Jandarmeriei Române din Sinaia”.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co