Actualitate

Consumul de alcool interzis la Zilele Ploiestiului

Ploieștenii care merg la manifestările organizate cu ocazia zilelor orașului trebuie să știe că nu au voie să consume băuturi alcoolice pentru că riscă o amendă de până la 1500 de lei!

Astfel, începând de astăzi și până duminică, 3 iunie, în Ploiești au loc Zilele Orașului și Festivalul “Magie, Feerie și Povești”, evenimente pe care autoritățile le-au încadrat ca fiind o adunare publică și, conform Legii 61/1991 privind liniștea și ordinea publică, pe perioada derulării lor este interzis consumul de alcool.

Persoanele care vor participa la Zilele Ploieștiului și vor consuma alcool sunt pasibili de amendă. Aceasta este cuprinsă între 500 și 1.500 lei, pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Informația a fost confirmată atât de Poliția Locală Ploiești, cât și de Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova. Reprezentanții ambelor instituții au declarat că vor fi la datorie și vor verifica respectarea legii.

Și consilierul local George Botez a solicitat Poliției Locale Ploiești în cadrul ședinței de Consiliu Local din 30 mai să se asigure că legea va fi respectată.

Ploieștenii trebuie să aibă în vedere faptul că în timp ce în fața Palatului Culturii se desfășoară Zilele Ploieștiului, în spate, în parcarea din strada Griviței, are loc un street food unde este posibil să fie comercializate băuturi alcoolice. Astfel, oamenii trebuie să aibă în vedere că alcoolul poate fi consumat doar în incinta street food-ului.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co