Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a lansat campania “Fara alcool la volan”

Poliția Română împreună cu Asociația Berarii României desfășoară, în perioada 15 august – 30 septembrie a.c., prin intermediul inspectoratelor teritoriale județene, campania „Fără alcool la volan”.

Scopul acesteia este prevenirea accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool și conștientizarea conducătorilor de autovehicule şi a celorlalți participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun atunci când șofează sub influența alcoolului.

“Pe lângă recomandarea de a nu consuma alcool și a conduce, transmisă direct șoferului, campania se adresează grupului său de apropiați, ce poate avea un rol decisiv în a-l determina să aibă un comportament responsabil la volan”, precizează Poliția Română.

Pentru a transmite mesajul campaniei, au fost realizate două spoturi video, o aplicație pentru o rețeau de socializare, precum și mai multe materiale informativ-preventive ce vor fi diseminate în perioada august-septembrie 2018.
Poliția Română reamintește totodată faptul că, în anul 2017, din cauza conducerii sub influența băuturilor alcoolice, s-au produs 247 de accidente rutiere grave, în urma cărora 63 de persoane au decedat, iar alte 249 au fost rănite grav.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co