Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a lansat campania “Fara alcool la volan”

Poliția Română împreună cu Asociația Berarii României desfășoară, în perioada 15 august – 30 septembrie a.c., prin intermediul inspectoratelor teritoriale județene, campania „Fără alcool la volan”.

Scopul acesteia este prevenirea accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool și conștientizarea conducătorilor de autovehicule şi a celorlalți participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun atunci când șofează sub influența alcoolului.

“Pe lângă recomandarea de a nu consuma alcool și a conduce, transmisă direct șoferului, campania se adresează grupului său de apropiați, ce poate avea un rol decisiv în a-l determina să aibă un comportament responsabil la volan”, precizează Poliția Română.

Pentru a transmite mesajul campaniei, au fost realizate două spoturi video, o aplicație pentru o rețeau de socializare, precum și mai multe materiale informativ-preventive ce vor fi diseminate în perioada august-septembrie 2018.
Poliția Română reamintește totodată faptul că, în anul 2017, din cauza conducerii sub influența băuturilor alcoolice, s-au produs 247 de accidente rutiere grave, în urma cărora 63 de persoane au decedat, iar alte 249 au fost rănite grav.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co