Actualitate

Concertul marcand finalul stagiunii de jazz a Filarmonicii Ploiesti, amanat pentru maine

Concertul “Jazz in the Fun..K ParK”, care va încheia stagiunea de jazz 2017-2018 a Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești, programat inițial pentru data de 29 iunie 2018, va avea loc mâine, 5 iulie 2018, începând cu ora 20.30, la Teatrul de Vară din Parcul Memorial “Constantin Stere” – Bucov.

Organizatorii au fost nevoiți să ia decizia de reprogramare a spectacolului, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile de la sfârșitul lunii iunie.

Invitațiile rămân valabile, cei interesați având în continuare posibilitatea de a contacta organizatorii la numărul de telefon 0734.335.067.

În concert vor evolua Sorin Zlat – pian, Răzvan Cojanu – bas şi Laurenţiu Ştefan – tobe, artişti intrumentişti ce formează Ploieşti JAZZ Trio. Ei îi vor avea ca invitaţi pe Robert Patai – solist vocal ce a devenit cunoscut după prestaţiile de la emisiunea Vocea României, pe Alex Man – chitară electrică și Cătălin Milea – saxofon.

Potrivit organizatorilor, Ploiești JAZZ Trio încheie, astfel, prima stagiune parcursă alături de filarmonica ploieșteană.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul se face doar pe bază de invitație, care poate fi procurată la numărul de telefon 0734.335.067.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co