Actualitate

Comarnic – Sală de 800.000 euro, nefuncţională

În cursul săptămânii trecute, primarul oraşului Comarnic a susţinut o conferinţă de presă prin care a dorit să aducă la cunoştinţă motivele pentru care, Sala de Sport a localităţii nu este funcţională. Asta desi lucrările au fost terminate la 14 noiembrie 2011.

Conform administraţiei locale, principalii vinovaţi de această situaţie Compania Naţională de Investiţii şi firma care s-a ocupat de construcţie. “De un an şi două luni facem corespondenţă cu cele două entităţi şi nu am primit niciun răspuns, dar nici lucrările nu s-au definitivat la acest obiectiv. Dirigintele de şantier a fost stabilit de Compania Naţională de Investiţii”, a declarat primarul oraşului Comarnic, Dorian Botoacă.
Cu toate că a privit cu ochi buni acest proiect, edilul este dezamăgit de modul în care s-a desfăşurat acesta. “Am fost atât de entuziasmat când am obţinut aprobarea de a face o sală de sport în Comarnic, fiind foarte necesară pentru oraş. Şcolile din localitate, în număr de şase, nu au săli de sport pentru efectuarea orelor de sport pe timp de iarnă”, a explicat Dorian Botoacă.
Interesant este faptul că pe site-ul societăţii care s-a ocupat de construcţia sălii de sport aceasta figurează la categoria „referinţe”. Primarul, însă, are o singură dorinţă. „Pe mine nu mă interesează firma care a construit, ce-au trecut dumnealor la portofoliul de lucrări. Ideea este foarte simplă: eu vreau să-mi rezolv treaba mea, ca să pot desfăşura activităţi acolo! Nu mă interesează ce firmă a fost, cine este director sau cine este în spatele acestei firme, ci mă interesează să-mi fac treaba pentru locuitorii localităţii”, a explicat Dorian Botoacă.

Privind spre viitor
Autoritatile speră ca lucrurile să se schimbe de acum înainte. Trimiţând firmei constructoare invitaţie de participare la conferinţa de presă, primarul a primit un răspuns în care se specifică faptul că societatea înţelege nemulţumirile autorităţilor şi că este în negocieri cu diverse firme pentru achiziţia materialelor necesare lucrării.
Valoarea totală a investiţiilor făcute pentru ridicarea Sălii de Sport din Comarnic se ridică la 800.000 euro. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co